• Обадете ни се : 0878 951 552 | ‎032 207 343

  • Email : office@aluplastic.bg

Количка

Поликарбонат

Когато чуете думата поликарбонат, какво е първото нещо, за което се сещате? Използвате ли този материал в дома си? Известни ли са ви всички позитиви, на които той е носител?

По своята същност поликарбонатът е термопластичен полимер от семейството на пластмасите. Той е изключително здрав и притежава забележителни физико-механични и оптични свойства.

Поликарбонатът има изолационни свойства. Той поддържа помещението топло при ниски температури навън и хладно при горещи. Поради тази причина е много предпочитан в строителството, но неговите положителни качества не свършват до тук.

Поликарбонатът притежава висока устойчивост при удар. Изключително здрав материал е. Той придава сигурност на местата, в които е използван. Притежава и оптични свойства. Същевременно е устойчив на огън. Затова е добре да присъства като един от основните материали, вложени за изграждане на стените в дома ви.

Друга негова положителна черта е, че той защитава помещенията, в които е използван от UV радиация. Общоизвествен факт, че ултравиолетовите лъчи могат да бъдат вредни, дори и опасни, за здравето ни. Затова това позитивно качество на поликарбоната не бива да бъде подценявано.

Поради устойчивостта си, поликарбонатът обикновено е съпътстван и с гаранция от 10 години, което поставя акцент върху тезата за неговата дълготрайност и позитивни качества.

Поликарбонатът е материал, който добива голяма известност със своето приложение в строителството и дома. Плоскостите, които са изработени от този материал се характеризират като изключително леки и бързи за монтаж.

Поликарбонатът се монтира бързо и лесно. Той придава съвременен, естетичен вид на интериора в дома ви. Поради факта, че поликарбонатът е материал, който заменя едновременно стъкло и метал, той привлича много внимание в доста областта на производството и строителството.

В нашия сайт може да получите обстойна информация относно цената, на която се предлага поликарбонатът, както и размерите, в които се продава. В София все по-честа става употребата на поликарбонат в строителството и дома. Клиентите не подценяват ценността сигурност и поради тази причина се насочват към сигурни материали като поликарбоната.

Монтажът се извършва без особени професионални умения. Необходима е само малко сръчност и внимание.

Поликарбонатът се предлага на достъпни цени за българския стандарт. Той е една икономична и практична иновация, която придава стилен и модерен вид на вашия дом. Това създава предпоставки за повишеното търсене на този строителен материал.

Поликарбонатът се монтира лесно с помощта на монтажни принадлежности. Той се предлага на достъпна цена.

С помощта на поликарбоната се създават поликарбонатни плоскости, които са определяни като иновационна алтернатива на традиционните строителни материали. Тези плоскости, създадени от поликарбонат, съдействат за опазването на околната среда, тъй като поликарбонатът може да се рециклира бързо. Това създава предпоставки за многократно използване на една и съща суровина. Следователно поликарбонатът е практичен материал.

 

За потребители

При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.

ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ